Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts Mieke Boussemaere

Ik ben opgegroeid op een boerderij tussen de dieren. Dierenarts worden was voor mij dus een logische keuze.

Ik ben in 2002 afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent.

Daarna ben ik mijn loopbaan gestart in de diervoeding.

Na 9 jaar heb ik dan besloten dat het tijd werd om zelf een praktijk kleine huisdieren op te starten.

1 oktober 2011 was de opening van de praktijk. Dit is een eerstelijnspraktijk waar u met al uw problemen met uw huisdieren terecht kan. Voor moeilijkere ingrepen of verdergezet onderzoek, werk ik samen met specialisten.

Om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, volg ik regelmatig bijscholingen over diverse onderwerpen.

Nu, 5 jaar later, is de praktijk al heel wat uitgebreid met een aparte operatiezaal en een goed ingerichte hospitalisatie.

 

Mijn assistenten:

Heel vaak krijg ik de hulp van 1 of meer van onze dochters: Aimée, Loïse en Julliette. Ook zij zijn gepassioneerd door dieren. Liefst van al laten zij even de hond uit in de tuin.

Ook mijn echtgenoot Tom springt af en toe bij in de praktijk. Hij is gespecialiseerd in pluimvee en neemt dan ook vaak deze patiënten voor zijn rekening.

bousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfotobousemaere sfeerfoto
Kennis & ervaring
Professioneel advies
24/24 bereikbaar voor noodgevallen
Voedings- & verzorgingstips
 
Mieke
Dierenarts
Mieke Boussemaere

Ik ben opgegroeid op een boerderij tussen de dieren. Dierenarts worden was voor mij dus een logische keuze.

Team
Tom, Aimée, Loïse & Juliette Timmerman

Heel vaak krijg ik de hulp van 1 of meer van onze dochters: Aimée, Loïse en Julliette. Ook mijn echtgenoot Tom springt af en toe bij in de praktijk.